Casa de expeditii

Cu un numar de 35 de autocamioane oferim clientilor nostrii servicii de transport marfa pe rute interne si externe, in Romania si in toata Europa, precum si in tari din afara UE. Serviciile noastre se adreseaza persoanelor fizice, juridice sau institutiilor de orice fel, asiguram asistenta in transportul de marfuri rutiere. Transporturile sunt efectuate in conditii de siguranta, asigurandu-ne ca marfa dumneavoastra ajunge intr-un timp cat mai scurt posibil la destinatie. Societatea noastra dispune de parcare cu paza de 60 de locuri.

Service autocamioane

Dispunem de echipamente si forta de munca pentru a presta lucrari la standarde calitative. Activitatea de reparatii a autocamioanelor se desfasoara intr-un atelier special dotat, putem executa lucrari atat pentru camioane cat si pentru remorci şi semiremorci.
Firma noastra asigura verificarea tehnica pentru urmatoarele categorii auto: autocamioane, autobuze,autoturisme, tractoare, remorci, semiremorci.

Verificari periodice tahografe

Verificare tahografe VDO si Stoneridge si montare VDO, Continental

Programari: 0728 880 665

Vulcanizare si echilibrare roti

Autocamionul dumneavoastră este echilibrat in mod corespunzator atunci cand toate componentele de suspensie sau de directie sunt fara defecte si cand ansamblurile de anvelope sau de roti ruleaza drept si corect.

Depozit de tranzit si parcare

Serviciul respectiv serveste la pastrarea pe perioade scurte de timp, a marfurilor si ambalajelor stationate, dorite sau nedorite, la schimbarea sau nu a mijlocului de transport in vederea continuarii drumului pana la destinatie. Dispunem de parcare cu o capacitate de pana la 60 de autocamioane. Parcarea este supravegheata video.

Incarcare freon

Programare 0728 880 665

Pentru o buna functionare a instalatiei de racire a masinii dvs. este necesar de a se face recircularea agentului refrigerant la 2 ani de zile.

TOP